Leverans och retur

Leveranser


Vårt mål är att leverera dina varor så snabbt som möjligt och har som målsättning att leverera inom 1-3 arbetsdagar. Observera att leveranstiden kan variera vid reor, stora kampanjer och releaser samt vid omständigheter som Duffy inte råder över (tex förseningar hos transportören).


I dagsläget erbjuder vi fri frakt vid köp över 499kr, annars tillkommer en fraktkostnad på 49 kr. Din beställning levereras till den adress eller det postombud som anges vid beställningstillfället. Dubbelkolla därför alltid att du anger rätt adress. Skulle du misstänka att du har råkat ange en felaktig adress bör du kontakta oss på info@duffy.nu så snart som möjligt. Om ditt paket skickats från oss kan adressändring dessvärre inte göras.


Kontrollera alltid innehållet i ditt paket när det anländer. Skulle det saknas något, vara skador på ditt paket eller om du misstänker att någon annan har öppnat emballaget vänligen hör av dig till oss på info@duffy.nu för reklamation.Önskar du att returnera dina produkter?


Från det att du mottog ditt paket erbjuder vi en returperiod på 30 dagar (REA 14 dagar). Den eller de produkter som skall returneras måste paketeras i den ursprungliga Duffy-kartongen. Den eller de produkter som returneras skall givetvis vara oanvända och utan skador.


Såhär gör du för att returnera din eller dina produkter.


Ange returorsak och antal returnerade par på retursedeln.


1. Lägg tillbaka varorna i den ursprungliga Duffy-kartongen och lägg kartongen i påsen och lägg med ifylld retursedel.

2. Klistra på den medskickade returetiketten på påsen och lämna paketet hos ditt postombud.


I dagsläget erbjuder vi inte fria returer. Returkostnaden är 49 kr och kommer debiteras på din ursprungsfaktura. Originalfrakten återbetalas inte vid en retur.


Önskar du att byta till en annan storlek eller produkt?


Om du vill byta dina produkter returnerar du din beställning enligt samma instruktioner som ovan och gör därefter en ny beställning.